[Novi Sad] Udomljava se prelep mesanac

4

Sanjao sam porodicu. .. Toplu ruku. Sanjao sam da imam igračke i jedan mali kutak gde volim da dremam. Sanjao sam da sam srećan. Voleo sam da trčim za lopticom kada mi mama i tata bacaju, i da osetim njihov miris i prisustvo dok spavam.
I tako, dok smo moja mama i ja jedno sunčano prepodne šetali parkicem, odjednom je počeo da duva neki hladan vetar, koji ulazi u kosti. Joj, kako je hladno. Počinje da mi se muti. .. Otvaram oči, nema moje mame. Vidim da sam i dalje u svom boksu, u pansionu. .. : -( hladno mi je. Ova zima nikako ne prija, i tako sam usamljen. .. tako sam tužan. Istina je, puštaju me redovno da se igram sa drugim psima, da trčim. Tada pokušavam da zaboravim da sam već godinu dana ovde, da su moji drugari našli tople domove i nežne ruke mame, ali zaboravim samo na kratko. .. Čim se vratim u svoj boks, opet se setim i opet me to muči. .. . Da, ja dobijem redovan obrok, ali pitanje je dokle cu i to imati. Mene si svi zaboravili. .. . : -(
Ja vas molim, pomozite mi da nađem topli dom, da ostvarim svoj san. Praznici su, a ja nemam s kim da podelim radost. .. Mnogo sam tužan.
: ‘( nisam tražio da se rodim, a kad već jesam, samo želim malo ljubavi i jednu toplu ruku koja će da me čuva. ..

On ima oko dve godine i izuzetno je pitome i nežne naravi. Ako želite prijatelja do kraja života, javite se.
0693023233

Post your comment